Δομημένη Καλωδίωση , Αυτοματισμοί Κτιρίων, Υπηρεσίες Διαδικτύου

Ε-Βusiness, Hλεκτρονικό Επιχειρήν, Εφαρμογές b2b - b2c


knx partner
Διαδίκτυο
Υπηρεσίες

Hλεκτρονικό Επιχειρήν ( e-business )

Με τον όρο ηλεκτρονικό επιχειρήν ( e-business ), ονομάζουμε το σύνολο των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν ή να μετατρέψουν δραστηριότητες της επιχείρησης σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να ειναι προσβάσιμες από εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Το ηλεκτρονικό επιχειρήν ( e-business ) συνήθως χωρίζεται σε 2 κατηγορίες. Αυτες είναι το B2B ( business to business ) και το B2C ( business to consumer ).

  • Business to business electronic commerce ( B2B )
:
Το μοντέλο B2B στέκεται για την ανταλλαγή προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών ανάμεσα σε επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις - πελάτες που συνεργάζεστε έχουν πρόσβαση μέσο ειδικού κωδικού, γεγονός που σας επιτρέπει την δημοσίευση των καταλόγων, τιμοκαταλόγων, ειδικών προσφορών σε ηλεκτρονική μορφή αλλά και την διαμόρφωση παροχής υπηρεσιών,προϊόντων ανά συνεργάτη.

Οι συνεργάτες σας έχουν την δυνατότητα εύρεσης προϊόντων, πληροφοριών, τιμών αλλά και παραγγελιών εύκολα και γρήγορα.

  • Business to consumer electronic commerce ( B2C )
:
Το μοντέλο B2C μπορεί να γλιτώσει χρόνο και χρήμα στην επιχείρηση σας, προσφέροντας τα προϊόντα της μέσω του διαδικτύου.

Μία εφαρμογή αυτού του είδους μειώνει τα εσωτερικά έξοδα έχοντας ως αποτέλεσμα να δίνονται καλύτερες τιμές στα προϊόντα σας. Ειδικά αν ο κλάδος της επιχείρησης σας έχει μεγάλο ανταγωνισμό, σκεφτείτε τα οφέλη των καλύτερων τιμών. Οι πελάτες σας θα παραμείνουν και έχετε τις βάσεις για να φέρετε καινούργιους.

Ακόμα, θα έχετε στην ουσία προσθέσει ένα υποκατάστημα στην επιχείρηση σας, το οποίο είναι προσβάσιμο από εκατομμύρια υποψήφιους πελάτες, 24 ώρες το 24 ώρο ,όλες τις ημέρες του χρόνου ( δεν υπάρχουν αργίες για αυτό το κατάστημα ! ).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – INSTABUS/BUS-SYSTEMS - ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ – ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΔΙΚΤΥΑ H/Y
ΑΝ.ΡΩΜΥΛΙΑΣ 39 , Τ.Κ. 54454 ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΤΗΛ 2310939099 , FAX 2310939007
© Copyright 2006 New Age Technologies